Yassar,
37 jaar, familie man

Uiteindelijk werd het voor ieder van ons een voordelige situatie!

‘Ik ben een familie man. Dat heb ik meegekregen van mijn ouders. Hier staan ze op de foto met mijn vrouw en mijn dochtertje Leyla. Ook met mijn zus en haar gezin zijn we erg close. De kinderen lopen bij ons binnen en buiten als was het hun eigen thuis. Op ons vorig familiefeest sprak mijn vader ons aan over de voordelen van met zijn allen samen te gaan wonen daar hij en mijn moeder daar echt werk van wilden maken gezien hun leeftijd. Hij zag het ook als een investering in vastgoed. We vonden dat wel een interessant idee, maar was het wel haalbaar? Dan heb je echt wel een gróót pand nodig, en hoe bekostig je dat?

Enkele weken later stond mijn vader aan de deur: zijn buurman wou zijn pand verkopen die toevallig ook groot genoeg was. Het pand was zelfs al onderverdeeld in meerdere woonunits. Mijn moeder en hijzelf zouden de gelijkvloers bewonen, Amina en haar gezin konden het appartement op het eerste en wij dat op het tweede verdiep nemen. Op het derde waren nog twee studio’s, die we konden verhuren, zei hij. Via een bevriend makelaar kwam ik te horen over de verschillende mogelijkheden van om een aankoop van een opbrengstpand met eigen bewoning te doen. Hij toonde mij de verschillende formules van HypoSmart en snel hadden wij een keuze gemaakt.

Uiteindelijk werd het voor ieder van ons een voordelige situatie! En dat bedoel ik niet louter financieel! Bedankt, papa. Allen samen zonder zorgen onder één dak!

De voordelen van HypoSmart op een rij:

HypoSmart, een product van HypoConnect, verdeelt hypothecaire kredieten voor klanten op zoek naar een krediet tegen een correct tarief via de makelaar in heel België.

  • meer dan 20 verschillende kredietmaatschappijen
  • Perfecte match met het beste tarief in de markt
  • Zowel voor aankoop als herfinanciering
  • Oplossing op mensenmaat
  • In samenwerking met een onafhankelijk kredietmakelaar in uw buurt