Onze aanpak

Bij HypoConnect is geen enkel verhaal hetzelfde en werken wij op maat samen met uw makelaar voor de gepaste kredietoplossing.

Een volledig aanbod

HypoConnect werkt als kredietmakelaar intensief samen met meer dan 20 kredietmaatschappijen. Samen met uw makelaar bij u in de buurt zorgt ons team van analisten voor de perfecte match tussen uw verhaal en de mogelijke kredietoplossing.

Bij HypoConnect is geen enkel verhaal hetzelfde en werken wij op maat samen met uw makelaar voor de gepaste kredietoplossing. Uw makelaar, die steeds ingeschreven is als kredietmakelaar bij de FSMA, kan in enkele klikken het beste tarief op de markt volgens uw behoeftes voorstellen. Hij gaat ook samen met u na of de maandlast binnen uw budget blijft en rekening houdt met eventuele onvoorziene omstandigheden. Een hypothecaire lening sluit u immers niet elke dag af.

HypoConnect is tevens verzekeringsmakelaar en werkt met verschillende verzekeringsmaatschappijen samen voor producten die u en uw gezin beschermen.

We focussen ons specifiek op het verzekeren van uw krediet via een schuldsaldoverzekering HypoSelect en van uw woning via een brandverzekering HypoProtect.

Informatie rond onze activiteiten als krediet- en verzekeringsmakelaar

HypoConnect en uw makelaar werken samen om een optimale dienstverlening te verzekeren voor de realisatie van uw woonproject. Door deze samenwerking heeft uw makelaar toegang tot meer dan 20 kredietgevers en 4 levensverzekeringsmaatschappijen en kan hij als mede-tussenpersoon van HypoConnect optreden om alle precontractuele en contractuele stappen van kredietbemiddeling te ondernemen voor u.

Hier vindt u meer informatie over onze werking als kredietmakelaar

HypoConnect biedt diensten van verzekeringsbemiddeling aan, dat wil zeggen de werkzaamheden die bestaan uit het adviseren over verzekeringsovereenkomsten, het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

Hier vindt u meer informatie over onze werking als verzekeringsmakelaar