HypoSmart

Prijzen vergelijken is belangrijk, maar hoe doet u dit voor een hypothecaire lening?

Geen enkel verhaal is hetzelfde

Prijzen vergelijken is belangrijk, maar hoe doet u dit voor een hypothecaire lening? Want een tarief is één zaak, uw dossier moet ook nog worden aanvaard bij de bank. Dankzij een samenwerking met meer dan 20 kredietmaatschappijen heeft HypoConnect met HypoSmart het breedste aanbod op de markt. Daarbij zorgen we voor een helder voorstel waarbij we u de volle vrijheid geven zonder bancaire verplichtingen.

Tip: verzeker uw lening tegen overlijden dankzij HypoSelect

Perfecte match

Voor een aankoop of herfinanciering van uw bestaande hypothecaire lening zorgen we voor een tarief dat rekening houdt met uw behoeften. Samen met uw makelaar dicht bij u in de buurt zorgt ons team van analisten voor de perfecte match tussen uw verhaal en de mogelijke kredietoplossing.

Oplossing op mensenmaat

Soms is het niet zo eenvoudig. Meerdere panden, een groepsverzekering, een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep, een echtscheiding, een schenking, het vruchtgebruik en de naakte eigendom, huurinkomsten uit opbrengstpanden of commerciële panden... Uw makelaar weet raad en zorgt samen met onze analisten van HypoConnect voor de gepaste oplossing op mensenmaat.

HypoSmart, een product van HypoConnect, verdeelt hypothecaire kredieten voor klanten op zoek naar een krediet tegen een correct tarief via de makelaar in heel België.

  • 20+ verschillende kredietmaatschappijen* en 4 levensverzekeraars*
  • Perfecte match met het beste tarief in de markt
  • Zowel voor aankoop als herfinanciering
  • Oplossing op mensenmaat
  • In samenwerking met een onafhankelijk kredietmakelaar in uw buurt

*Partnermaatschappijen: Patronale Life, AG Insurance, Allianz, AXA Bank, CFCAL, CKV, Creafin, Credimo, Crédit Immobilier, Demer en Dijle, Demetris , EB-Lease Europabank, Elantis, GMHK-SRCL, HypoStart, Indomi, Krefima-bpost bank, Record Credits, VDK Bank, Vivium, en VSW.