Ik wil makelaar worden

Zoek niet langer! HypoConnect is voor meer dan 600 kredietmakelaars in België het referentiepunt

U bent reeds kredietmakelaar?

  • U wenst toegang te hebben tot meer dan 20 kredietgevers en 4 levensverzekeringsmaatschappijen?
  • U zoekt een beheerprogramma zoals my.hypoconnect waarmee u simulaties en aanvragen kunt doen voor uw klanten met de meest correcte en competitieve tarieven van de markt?
  • U zoekt een automatische prescoring per kredietmaatschappij op al uw kredietaanvragen?
  • U bent op zoek naar een gedegen team van analisten die uw aanvraag kwalitatief behandelen naar de haalbaarheid van uw kredietaanvraag

Zoek niet langer! HypoSmart is voor meer dan 600 kredietmakelaars in België het referentiepunt.

Gedaan met voor elke maatschappij alle tarieven en acceptatiekaders te moeten vergelijken! my.hypoconnect doet dit in uw plaats! Met enkele kliks kunt u uw klant het meest competitieve tarief op de markt voorstellen. Met professionele tools inzake fiscaliteit zorgt u voor een helder financieel plan voor uw klanten.

Voor complexe dossiers hebben wij een professioneel team dat uw dossiers analyseert en samen met u naar een oplossing kijkt voor uw klanten. Daarbij kan u rekenen op een kredietexpert die bij u ter plaatse, de dossiers kan bespreken en oplossingen kan aanreiken.

Dankzij HypoConnect geven we u de nodige opleiding en ondersteuning om uw rol als professionele kredietmakelaar te ondersteunen.

Contacteer HypoConnect nu voor een samenwerking

U bent nog geen kredietmakelaar?

U bent verzekeringsmakelaar en bent (nog) niet erkend door de FSMA als kredietmakelaar?

Hypothecair krediet verlenen is een must voor uw verzekeringsportefeuille. Bedenk hoeveel type verzekeringspolissen de bank in negotiatie tot een interessant tarief voor uw klanten kan vragen. De brand-, schuldsaldo-, familiale-, rechtsbijstand-, reisbijstand-, autoverzekering, pensioensparen of andere beleggingen.

HypoConnect werkt met erkende professionele kredietmakelaars en helpt hierbij graag andere geïnteresseerde makelaars toegang krijgen tot het beroep. Wij geven u advies na het behalen van een accreditatie.

HypoConnect werkt met meer dan 20 kredietmaatschappijen waarmee u zeker en vast de concurrentie kunt aangaan met de bancaire aanbieders. Klanten die behoefte hebben aan een gedegen, professioneel maar persoonlijk advies zullen uw aanbod sterk waarderen. Wij beschermen met het volste respect uw verzekeringsportefeuille